Judit
2 °C
7 °C

Németh: Soros-féle provokáció volt a Kálvin téri bántalmazás

2017.05.12. 10:38

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke nyavalyás provokációnak nevezte azt a csütörtöki hírt, hogy a Kálvin téren egy férfi mocskos migránsnak nevezte az őt angolul megszólító pizzaárust, majd megütötte a pizzást védelmébe vevő nőt – derült ki ATV Start című műsorából. 

Németh Szilárd szerint ugyan egyáltalán nem fér bele a mocskos migránzosás, és örül, hogy a nő feljelentést tett, de provokációt lát ebben az esetben. "Én úgy gondolom ez egy megrendezett jelenet volt, bármi elképzelhető meg annak az ellenkezője is azután, hogy Soros György betette ide a lábát, és joystickon mozgat provokátorokat, akár a sajtót nézzük, akár a provokátorokat, akár a szervezeteket nézzük, amiket ő pénzel, azt csinálják, amit ő mond" - hangzott el a szájából.

Nézze meg az egész beszélgetést - amiben még több cifra dolgot hallhat - itt:

Németh szerint "itt egy óriási küzdelem zajlik, nemcsak ezen a kis Kálvin téri színpadon, hanem a sajtóban is" - mondta. Azt azért hozzátette, hogy mélységesen elítéli az egészet, akkor is, ha valós, akkor is, ha csak provokáció. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?