Konrád
6 °C
23 °C

Lázár János rajong Orbán humoráért

2017.05.26. 10:08

Orbán Viktor miniszterelnök Hódmezővásárhelyre látogatott a Modern Városok program miatt. 11 körül tartanak sajtótájékoztatót, ahol a szokásoknak megfelelően Orbán Viktor fogja bejelenteni, hogy mire és mennyit kap a város. Orbán egy hosszabb sétát tett a városban, kísérője Lázár János volt, a város egykori polgármestere. A Vásárhely24 a Facebook-oldalán tett közzé egy videót, aminek végén gyakorlatilag csak mutatóba tették oda a városháza előtt várakozó jelenlegi polgármestert.

A hosszú séta rendkívüli izgalmakat hoz. Először egy fiatal lány készít közös szelfit a miniszterelnökkel és a miniszterrel:

Később Orbán lelkendezik, mennyire rendben van Vásárhely, Lázár mondja is, hogy nem szervezik ki a városi munkákat, közterek rendbetételét: 150 közmunkás segít ebben. Ezután egy férfi kér aláírásokat fotókra, amelyek akkor készültek, amikor Orbán "kikérte" a várostól Lázárt, hogy miniszterként van rá szüksége.

Lázár felveti Orbánnak, majd mondhatja a sajtótájékoztatón, hogy van egy jó meg egy rossz híre. A jó hír, hogy a város kap pénzt, a rossz pedig, hogy visszaadja Lázárt. Orbán erre azt feleli, azt fogja mondani, a lízing lejárt, most döntést kell hozni, mi legyen. Mondjanak egy számot!

Lázárnak annyira tetszik Orbán "poénja", hogy konkrétan hatszor mondja el, hogy mennyire jó poén volt:

A sajtótájékoztatót természetesen közvetíteni fogjuk.

Frissítés: Az elkészült szelfi végül ilyen lett:

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!