Fegyveres férfit keresnek Újbudán

2017.06.05. 07:57

FRISSÍTÉS: A férfi feladta magát a rendőrségen.

Fegyveresen elkövetett garázdaság miatt keresi a rendőrség azt a férfit, aki június 4-én, szombaton délután fél hat körül bement az egyik újbudai (XI. kerületi) gyorsétterembe, ott elővett egy fegyvert (vagy annak látszó tudjukmit), azt az ott tartózkodó alkalmazottakra fogta, miközben káromkodott és agresszívan viselkedett. Az elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételeket készített (ezt cikkünk végén megnézheti).

Az elkövető a rendőrség közleménye szerint 35-45 év körüli férfi, aki 180-185 centiméter magas, erős testalkatú, rövidre nyírt, őszülő hajú. A bűncselekmény elkövetésekor világosbarna színű baseball sapkát, kék rövid ujjú pólót, fekete oldalzsebes nadrágot hordott. Különös ismertetőjele, hogy arcának mindkét oldalán égési hegek láthatóak a halántékától az álláig – közölte a rendőrség.

Kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

És akkor a biztonsági kamera felvétele: