Megkéseltek egy férfit a Westendben

2017.06.06. 21:28

Megkéseltek egy férfit a Westend bevásárlóközpont folyosóján. A 24.hu úgy tudja, a pláza egyik üzlete előtt egy férfi késsel megsebesített egy másikat, az illető a kezén sérült meg, őt a mentők kórházba szállították.

A támadó férfit még keresik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 18 óra 45 perc körül bejelentés érkezett a rendőrségre, mely szerint két férfi összeszólalkozott Budapesten egy VI. kerületi bevásárlóközpontban. A vita hevében az egyik férfi a másikat késsel könnyebben megsebesítette, őt kórházba szállították.

A BRFK felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indít eljárást ismeretlen tettes ellen. Az esetről, illetve az elkövetőről videót is közöltek.

A rendőrség kéri: ha a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport