Vett egy lakást, holttestet talált benne

2017.06.14. 12:01

Egy mumifikálódott holttest fogadta a szolnoki Puskás Tivadar körúton lévő, elárverezett lakásba belépőket kedd délelőtt. Merthogy csak a lakott ingatlanokat lehet előre megtekinteni az árverés során, így a lakatlan, vagyis beköltözhető állapotú lakások, házak tartogathatnak némi meglepetést a vásárlóknak - írja a Szoljon.hu.

A lap munkatársai a helyszínen nagy jövés-menéssel találkoztak: halottkém, rendőrök, lábzsákos, gumikesztyűs helyszínelők jártak ki-be a lépcsőházban, írják. Közben éppen akkor érkezett egy postás, aki egy éppen esedékes közüzemi számlát kézbesített volna az érintett lakásba, de a rendőrök szóltak, az illető már nem fogja tudni átvenni, meghalt. A postaláda persze már tele volt, a holttest már évek óta heverhetett a lakásban.

A szomszédok arról beszéltek, hogy a nappaliban, az ágyon fekve találták meg a holttestet, akinek személyazonosságát a rendőrök egyelőre nem tudták megállapítani. A szomszédok szerint egy ötven körüli férfi költözött be vagy nyolc éve, korábban is ritkán látták, az utóbbi években pedig egyáltalán nem.

A mostani esetről Kovács Ágnes megyei rendőrségi sajtóreferens csak annyit nyilatkozott, hogy a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.