László
21 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy elszánt balmazújvárosi nő lebuktatta a notórius netes neppert

2017.06.16. 20:56

P. Zsolt 35 éves, kisherendi lakos tavaly nyáron úgy gondolta, hogy jó ötlet meghirdetni a neten egy úszódmedencés siófoki házat, ami nem az övé. Egy balmazújvárosi nő a hirdetést látva felvette P.-vel a kapcsolatot, és előlegként átutalt neki 48 ezer forintot. 

Amikor a nő a nyaralás pontos időpontját akarta egyeztetni, alig tudta elérni P.-t, aki nagy nehezen egyszer felvette a telefont, és azt mondta: ellenőrzést tartott nála a hatóság, bezárták az "apartmant", az átutalt pénzt pedig nem tudja visszaadni. 

A csalódott sértett nem hagyta annyiban, és a családjával mégis elment Siófokra, ahol megkeresték a hirdetésben kínált apartmant. Kiderült, hogy a ház tulajdonosa nem tudott semmiről, de már többen kerestek nála szállást. A balmazújvárosi nő ezután feljelentést tett a rendőrségen. 

A balmazújvárosi rendőrség széleskörű adatgyűjtés után rátalált P. Zsoltra, akit a pécsi rendőrök elfogtak és átadtak a balmazújvárosiaknak. P. beismerő vallomást tett, majd előzetes letartótatásba helyezték. A gyanú szerint 23 embert vert át az interneten - írta a Police.hu

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!