Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Németh Szilárd: A civilek olyanok, mint a Cosa Nostra, és az alkotmányos rendet támadják

2017.06.30. 12:40

A fideszes Németh Szilárd szerint a Soros György által fizetett „álcivilek” a magyar törvényes, alkotmányos, demokratikus rendet támadják azzal, hogy a külföldi szervezetek átláthatóságáról szóló törvénnyel szembeni ellenállásra buzdítanak, írta az MTI a politikus sajtótájékoztatójáról.

Németh Szilárd
Németh Szilárd
Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI

Németh példaként említette a Magyar Helsinki Bizottságot és az Amnesty Internationalt. Szavai szerint a Soros-szervezetek olyan hálózatot hoztak létre, mint Olaszországban a Cosa Nostra.

Soros György ezekkel a „maffiahálózatokkal” akarja végrehajtani azt a tervét, hogy évente 1-1,5 millió bevándorló érkezzen Európába – fogalmazott Németh Szilárd, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy e terv megvalósításának útjában áll a határvédelmen alapuló magyar bevándorláspolitika, valamint a családok segítésére épülő népesedési politika.

Magyarországon azonban senki sem állhat a törvények fölött, a jogszabályokat mindenkinek be kell tartania – jelentette ki Németh Szilárd, megismételve Orbán Viktor miniszterelnök e heti szavait: a küzdelem célja, hogy a bevándorlás kérdésében „nehogy már Soros György nevessen a végén”.

Ha mindehhez hozzávesszük, hogy Orbán Viktor azt ígérte, hogy nincs pardon, ha Magyarország biztonságáról van szó, és hogy a jog, a törvény és az állam erejével kell megvédeni az embereket, akkor adódik a szavazás:

Vajon bilincsben viszik majd el a civileket?

  • 3008
    A választásokig simán meglépik
  • 747
    Ezt csak az Orbán-gyűlölő idióták gondolhatják komolyan

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?