Judit
2 °C
7 °C

Kósa Lajos szerint az ellenzék fittyet hány a tényekre

2017.07.01. 08:45

Kósa Lajossal, a Fidesz frakcióvezetőjével készített "interjút" a Magyar Hírlap. 

A buzizós - anyagyilkosozós - csicskázós szinten kommunikáló és kampányoló kormánypárt frakcióvezetője szerint egyrészt

a Jobbik behozta a parlamentbe a kocsmapolitizálást

másrészt az ellenzéki pártok közötti verseny miatt

mindenki a legvadabbakat mondja, fittyet hányva a tényekre

Persze jön is a kérdés, hogy mit lehet tenni ezzel a hangnemmel, hogy a Fidesz felveszi-e a kesztyűt. Kósa erre azt mondja, nem illik felvenni a kesztyűt, kötelező a nyugalom. 

És természetesen zajos kampányra számít. Nyilván nem a Fidesz miatt. Hozzáteszi, ha nagyon hangos az ellenzék a kampányban az vissza is üthet akár, és kijelenti

az ellenzék népszerűtlenebb, mint valaha.

Kósa szerint egyébként a civileket megbélyegző civiltörvényt polgári engedetlenségre hivatkozva be nem tartó szervezetek tévedésben vannak, mert a polgári engedetlenség attól az, ami, hogy tömegesen alkalmazzák. De ha csak pár szervezet csinálja, az nem az, és meg is vannak a független szervezetek, amelyek kikényszerítik a jogkövető magatartást.

Kósa azt is megmagyarázta, hogy van az, hogy vannak képviselők, akik egész évben egyszer sem szólalnak meg a parlamentben. Szerinte csapatmunka folyik, és vannak, akikre más feladatot szabott ki a párt.

Kósa szerint természetesen rendben van, hogy kétharmados kérdést, pártfinanszírozást is érintő törvénymódosítást tettek bele egy feles szavazásba. És elmondta, hogy elfogadhatatlan, hogy a Jobbik olcsóbban kapjon Simicskától plakáthelyeket, de sajnos arról nem beszélt, és nem is kérdezték, hogy úgy tűnik, a Fidesz még olcsóbban kapta azokat Simicskától, amikor még jóban voltak vele.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?