Kövér László utcai zavargásokra és polgárháborús pszichózisra számít Magyarországon

DKRCS20170705038
2017.07.05. 20:59

A kormány tagjai hónapok óta mondják, hogy ősszel brutális, eksztatikus kampány következik, természetesen nem a Fidesz, hanem az ellenzék miatt.

A kommunikációs panelt hétről hétre egyre agresszívabb kiadásban tolmácsolják, Kövér László a Martosi Szabadegyetemen már Soros-féle utcai zavargásokról beszélt. Az MTI szerint Kövér azt mondta:  

Az ősszel leplezetlen koalíció jöhet létre a magyarországi ellenzék és a Soros-féle szervezetek között, hogy utóbbiak a demokrácia intézményrendszere elleni nyílt támadásokkal, utcai zavargásokkal gerjesszenek hangulatot a választások előtt. 

Hozzátette még, hogy forró idők jönnek szeptembertől, amikor a piszkos munkát a Soros-féle szervezetek aktivistáival fogja elvégeztetni az ellenzék: 

Megpróbálnak majd egy olyan hangulatot kialakítani, amiben mindent fölülír a polgárháborús pszichózis 

– hangzott a magyar parlament elnökének „jóslata”. 

(Borítókép: Menyhárt József a a felvidéki Magyar Közösség Pártjának (MKP) elnöke (b) Kövér László, az Országgyűlés elnöke (k) és Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára (j)  a Martosi Szabadegyetemen 2017. július 5-én. Fotó: Krizsán Csaba/MTI)  • Tippek
  • Árfolyam