Elkapták azokat, akik paprikasprével támadtak a Balaton Sound résztvevőire

2017.07.07. 16:25 Módosítva: 2017.07.07. 23:35

:A 444.hu szerint több embert kiraboltak a Balaton Sound nagyszínpada előtt, az egyik sztárfellépő Tiësto koncertje közben. A lap egyik olvasója azt írta:

A mellettünk bulizó családtagjainkat és körülöttünk levő embereket a Tiesto koncert alatt paprikasprével lefújták, majd ami értéket tudtak azonnal elloptak.

Az Indexnek a fesztivál szervezői azt mondták, hogy rablásról nincs szó, több lopás történt és a koncert közben egy esetben paprikaspré is előkerült, de tömeges, erőszakos rablásról nem tudnak. A rendőrség sem rablás, hanem lopás miatt indított nyomozást.

A 444 olvasója szerint a fesztivál belterületén lévő egészségügyi állomáson azt se tudták mit kellene kezdeni egy lepsrézett emberrel. Ezzel szemben a szervezők azt mondták, hogy akit lefújtak, annak a szemét gyorsan kimosták és Visin szemcseppel kezelték, a bőrüket pedig annak lemosása után Panthenollal kenték be az egészségügyi állomáson.

Egyelőre nem tudni, hány embert loptak meg a koncert közben, a rendőrség nem árulta el, hol tart a nyomozás.

FRISSÍTÉS: A 444.hu a Balaton Soundot szervező Sziget Kulturális Menedzser Iroda sajtófőnökére, Vető Viktóriára hivatkozva azt írja, a Sound egyik biztonsági szolgálata, az In-Kal Security elkapta a paprikasprés elkövetőket, akiket először fénykép alapján, majd személyesen is azonosítottak a sértettek.