Meghalt a kiskunhalasi baleset egyik sérültje

2017.07.10. 08:15 Módosítva: 2017.07.10. 15:32

Hétfő reggel három komoly baleset is történt az országban: egy ember meghalt, több mint negyven megsérült, köztük sokan súlyosan.

  • Az 53-as úton, Kiskunhalas közelében két autó ütközött össze, a két sérültből az egyik a kórházban életét vesztette, írja a Police.hu.
  • Az M3-as autópályán, Bag térségében  egy Debrecenből Svájcba tartó autóbusz átszakította szalagkorlátot, többször megpördült, majd a kerekein állt meg. A buszbaleset helyszínéről 22 sérültet vittek kórházba, köztük három férfit súlyos sérülésekkel. 19 ember - köztük két gyerek - könnyebben sérült meg. A sérülteket Budapestre, a Honvédkórházba és a baleseti intézetbe vitték. Az M3-ason továbbra is zajlik a helyszínelés. A Budapest felé tartó forgalmat Kerekharasztnál kiterelik, jelentős torlódásra kell készülni a térségben.
D MTZ20170710005
Fotó: Máthé Zoltán / MTI
  • A 441-es úton, Nagykőrös és Kecskemét között a 21-es kilométernél egy személyautó és két teherautó ütközött össze, 17 ember került kórházba. Egy ötéves kisfiút súlyos sérüléssel, combcsonttörés gyanújával mentőhelikopterrel vittek kórházba. A balesetben az emberek többsége súlyosan, azaz nyolc napon túl gyógyulóan sérült meg. Volt, aki fejsérülést, agyrázkódást, mellkas-sérülést szenvedett. A sérülteket Kecskemétre, Ceglédre, Szolnokra, valamint a fővárosi Merényi kórházba és a baleseti intézetbe vittek a mentők. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport