Judit
3 °C
7 °C

Mégsem ukrán férfi késelt Kispesten

2017.07.12. 10:33

Július 9-én adtunk hírt egy halálos kispesti késelésről, de akkor még úgy lehetett tudni, hogy a tettes egy ukrán férfi volt. Az ügyészség friss közleménye szerint viszont magyar volt a tettes.  

A megalapozott gyanú szerint egy 28 éves magyar férfi pár nappal ezelőtt egy budapesti alkalmi szállóban késelt halálra egy külföldi férfit - írja a közlemény. 

A vádlott július 9-én, a hajnali órákban egy XIX. kerületi alkalmi szállóban szóváltásba keveredett két, szintén ott lakó ukrán állampolgárral, majd nem sokkal később a konyhában magához vett egy kést, és azzal kétszer mellkason szúrta az egyik ukrán férfit, aki rövid időn belül, a helyszínen életét vesztette.

A Fővárosi Főügyészség indítványozza az előzetes letartóztatását emberölés miatt. A főügyészség megállapította, hogy a férfi esetében fennáll a szökés, elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye is, ezért legszigorúbb kényszerintézkedés elrendelése indokolt.

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája a gyanúsított előzetes letartóztatása elrendelésének kérdésében a mai napon hoz döntést.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?