Felborult egy busz Ceglédnél, 16 sérült, a sofőrt őrizetbe vették

2017.07.14. 17:30 Módosítva: 2017.07.14. 18:56

Felborult egy munkásokat szállító busz Cegléd határában, 23-en utaztak rajta, 16-an megsérültek, közölte a Katasztrófavédelem. Úgy tudjuk, ketten súlyosan sérültek. A busz sofőrjét a helyszínen megszondázták, majd miután az eredmény pozitív lett, őrizetbe vették. 

IMG 9833
Fotó: Police.hu

Azt írták, "a balesethez percek alatt kiérkeztek a város hivatásos tűzoltói, akik megkezdték a műszaki mentést. Elsődleges információink szerint a buszon huszonöt ember utazott, közülük tizenhatan megsérültek. A mentők megkezdték ellátásukat."

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese nyilatkozott az MTI-nek. Elmondása szerint három sérültet Szolnokra, tizenhármat a ceglédi kórházba vittek. Nyolc mentővel vonultak a helyszínre. A sérültek valamennyien középkorúak, tíz nő és hat férfi.

A súlyos sérültek közül egy nőt alkartörés gyanújával a ceglédi, egy férfit gerincfájdalommal Szolnokra vittek kórházba. További tizennégy ember könnyebben sérült, jellemzően horzsolásokat, zúzódásokat szenvedtek.

A baleset a 4-es főút és a 311-es út kereszteződésében történt. 

Két napon belül a második Volán busszal történik baleset. Csütörtök reggel egy ötven utast szállító busz égett ki teljesen Budaörsnél. Az utasokat időben leszállították, és senki nem sérült meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport