Autó elé ugró szarvas okozta egy motoros halálát

DONKA20170728005
2017.07.28. 16:46
  • Egy szarvas okozott halálos balesetet a Pest megyei Vámosmikola és Ipolytölgyes közötti úton pénteken délután. Az állat egy autó elé ugrott, ami elütötte, és nekilökte egy motorosnak, aki a másik sávban haladt. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.
  • Pécs belvárosában egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor összeütközött két autó. A baleset a Hungária utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében történt.
  • Egy ember meghalt, hatan megsérültek az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 118-as kilométernél, ahol két autó karambolozott, majd átszakították a szalagkorlátot. A kiskunfélegyházi tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítottak ki a roncsból. A belső sávokat mindkét irányban lezárták, írja a rendőrség.
  • Martonvásárnál négy autó ütközött össze 16.35 körül, csak egy sávon lehet haladni az autópályán.
  • Szintén négyes karambol történt az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Bag térségében. Az egyik kocsi felborult. Ketten sérültek meg a katasztrófavédelem szerint.
  • Korábban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán két baleset is volt. Tatabányánál és a zsámbéki pihenőhelynél is két-két autó ütközött össze.
  • A Google forgalmi térképén látszik, hogy nagyon sűrű a forgalom az M0-s, az M1-es, az M3-as és a vele párhuzamos 3-as, M5-ös és az M7-es egy-egy szakaszán.

Borítókép: Baleset Kiskunfélegyházánál. Fotó: Donka Ferenc / MTI.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport