Judit
2 °C
7 °C

Autó elé ugró szarvas okozta egy motoros halálát

DONKA20170728005
2017.07.28. 16:46
  • Egy szarvas okozott halálos balesetet a Pest megyei Vámosmikola és Ipolytölgyes közötti úton pénteken délután. Az állat egy autó elé ugrott, ami elütötte, és nekilökte egy motorosnak, aki a másik sávban haladt. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.
  • Pécs belvárosában egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor összeütközött két autó. A baleset a Hungária utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében történt.
  • Egy ember meghalt, hatan megsérültek az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 118-as kilométernél, ahol két autó karambolozott, majd átszakították a szalagkorlátot. A kiskunfélegyházi tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítottak ki a roncsból. A belső sávokat mindkét irányban lezárták, írja a rendőrség.
  • Martonvásárnál négy autó ütközött össze 16.35 körül, csak egy sávon lehet haladni az autópályán.
  • Szintén négyes karambol történt az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Bag térségében. Az egyik kocsi felborult. Ketten sérültek meg a katasztrófavédelem szerint.
  • Korábban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán két baleset is volt. Tatabányánál és a zsámbéki pihenőhelynél is két-két autó ütközött össze.
  • A Google forgalmi térképén látszik, hogy nagyon sűrű a forgalom az M0-s, az M1-es, az M3-as és a vele párhuzamos 3-as, M5-ös és az M7-es egy-egy szakaszán.

Borítókép: Baleset Kiskunfélegyházánál. Fotó: Donka Ferenc / MTI.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?