16:00, November 29.
Ecuador 1
Szenegál 2
Kalifa Nemzetközi Stadion A csoport
16:00, November 29.
Hollandia 2
Katar 0
al-Bajt Stadion A csoport
20:00, November 29. ÉLŐ
Wales 0
Anglia 0
Ahmad bin Ali Stadion B csoport
20:00, November 29. ÉLŐ
Irán 0
Egyesült Államok 0

Oszlopnak hajtott egy BKV-busz, kigyulladt egy volánbusz

2017.07.31. 15:29

Lehet, hogy a meleg teszi, lehet, hogy véletlen, mindenesetre délután kettő és három között egyetlen óra alatt öt karambolról számolt be a Katasztrófavéfelem honlapja:

  1. Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy autó gépkocsi Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a 27-es főút Szalonna és Szendrő közötti szakaszán. Az elsődleges információk szerint a balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.
  2. Villanyoszlopnak ütközött egy autó hétfő délután Sopron belvárosában, a Selmeci utcában. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben senki nem sérült meg.
  3. Villanyoszlopnak hajtott egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Budapest II. kerületében, a Hűvösvölgyi út és a Vadaskert utca kereszteződésénél. Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg. 
  4. Kigyulladt egy menetrend szerint közlekedő autóbusz a Harsány és Miskolc közötti úton, Mályi térségében. A tűzesethez a miskolci hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
  5. Összeütközött két autó Százhalombattán, az Iskola utca és a Vörösmarty Mihály utca kereszteződésében. Az egyik jármű felborult. A balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállítják.

A reggel sem volt egyébként sokkal jobb, fél 9 és fél 11 között is öt baleset volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport