Orsolya
5 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Fürdőnadrágban tűnt el a kutyájával, a Hernádba fulladt

2017.08.05. 11:46

Az encsi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 50 éves férfi megtalálásához - közölte a Police.hu.

Fazekas László
Fotó: Police.hu

Fazekas László szerdán a Zsujtán Hernád folyóhoz ment kutyájával, majd eltűnt. A rendőrök azóta nem találják.

Az eltűnt férfi megközelítőleg 185 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid, barna, orra ferde, álla szögletes. Eltűnésekor fürdőnadrágot viselt.

Az Encsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható keresett személy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

FRISSÍTÉS!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Szabó Csilla szombat délután közölte: egy ötvenéves zsujtai férfi holttestét találták meg a Hernádban. A férfi kutyájával indult a Hernádhoz, hozzátartozói szombat reggel jelezték a rendőrségnek, hogy nem találják. 

A sajtóreferens közölte, idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit közigazgatási eljárásban vizsgálják.