Megvan, hol nyaral Orbán Viktor

2017.08.16. 09:30

A magyar kormány eddig nagyon próbálta titokban tartani, hogy hol nyaral Magyarország miniszterelnöke, egy büszke étterem-tulajdonos viszont keresztülhúzta az egész magyar biztonsági apparátus számításait. Egy horvát étterem Tripadvisor-oldalára ugyanis kikerült egy, a leírás szerint idén augusztusban készült kép, amelyen

az étterem tulajdonosa Orbán Viktorral ölelkezik a vendéglő kerthelyiségében.
orbán nyaral 2017.PNG
Fotó: Tripadvisor

A Restoran Lara, amelynek tulaja, Zdenko Radman együtt vigyorog a magyar kormányfővel, a Krk szigeten lévő Punat városában van, és a Tripadvisor többi képe szerint elég jó a hal- és tengeriherkentyű-felhozatal. Hogy Orbán és családja mit vacsorázott, az sajnos nem derül ki. Az oldalon amúgy Zdenko úr több képen is szerepel, a magyar miniszterelnök mellett például egy tekintélyes languszta társaságában. A posztot a Kötöttségek nélkül blog vette észre.

Orbán Viktor nagyon szereti Horvátországot, két éve is ott nyaralt, akkor Krk helyett a Mljet-szigeten. Akkor is egy vendéglátóssal fényképezkedett a kormányfő, bár akkor a kép Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldalán jelent meg először.