Valér
-1 °C
0 °C

Rogán Antal utcai zavargásokat is el tud képzelni a kampányban

2017.09.03. 11:13

Miután Rogán Antal tegnap meghallgatta Kötcsén Orbán Viktor helyzetértékelését a világról, interpretálta a miniszterelnök szavait az állami rádióban, amelyről az állami hírügynökség (MTI) is beszámolt. 

Orbán Viktor szerint a mostani országgyűlési választás legfontosabb tétje az, hogy meg tudják-e védeni a kerítést, az elmúlt hét év eredményeit, tudnak-e gondoskodni továbbra is az ország védelméről és képesek-e megvédeni a családpolitikát, a családok és a munkahelyek biztonságát - mondta Rogán. 

A miniszter szerint a kormányfő arról is beszámolt, hogy a NATO-ban publikált számítások szerint Afrikából 2020-ig 60 millió bevándorló fog útra kelni, jó részük Európa irányába. Hozzátette: ebből is látszik, hogy a migráció keltette óriási veszély még egyáltalán nem múlt el.

Rogán Antal kérdésre válaszolva arról is beszélt, hogy terhes, nehéz és éles küzdelemre számít a választási kampányban. Hozzátette: eddig nem használt eszközöket, akár utcai zavargásokat is el tud képzelni. Megjegyezte: vannak olyan külföldi erők, amelyek ezeknek a szervezésében aktívan szerepet vállalnak, de reményét fejezte ki, hogy végül ezeket az utcai zavargásokat el tudják kerülni.

A Fidesz politikusai tavasz óta rendszeresen elmondják, hogy brutális, durva kampányra számítanak, természetesen az ellenzék miatt. Legutóbb Kövér László beszélt erről, polgárháborús pszichózist emlegetve

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!