20 év után azzal gyanúsítanak egy nőt, hogy megölette volt barátját

2017.09.04. 05:46

Egy 1997-ben elkövetett gyilkossági ügyben nyomoz újra a rendőrség a Blikk szerint. Egy nagytarcsai vállalkozót, a börtönviselt S. Lászlót 1997. augusztus 21-én saját lakásán leütötte M. Csaba, majd két társával a magatehetetlen férfit egyikük tápióbicskei házához vitték, ahol M. megfojtotta az áldozatot.

A holttestet, egy már a kertben előre megásott gödörbe tették, és bebetonozták. A bűnbanda tettére két évvel később derült fény, hosszas bírósági tárgyalássorozat végén mindhármukat elítélték - írja a lap. M. Csaba életfogytig tartó börtönt kapott, két társára pedig tíz-tíz évet szabtak ki. A vádlottak mindvégig tagadtak.

A Blikk szerint az nem derült ki, hogy ki vagy kik bízták meg a férfiakat a gyilkossággal.

A rendőrség évek múlva újra nyomozni kezdett és az áldozat volt barátnőjét, valamint egy férfit gyanúsított meg felbujtással. A nő tagadja, hogy köze lenne a bűncselekményhez. Ügyvédje, Magyar György ezt mondta a lapnak: Teljesen abszurd, amivel védencemet gyanúsítják. Minek követne el valaki ilyen súlyos cselekményt, amikor semmiféle érdeke nem fűződik ahhoz? Védencem nem állt rokoni kapcsolatban a sértettel, egyetlen fillért sem örökölt a férfi halálát követően.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport