Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

20 év után azzal gyanúsítanak egy nőt, hogy megölette volt barátját

2017.09.04. 05:46

Egy 1997-ben elkövetett gyilkossági ügyben nyomoz újra a rendőrség a Blikk szerint. Egy nagytarcsai vállalkozót, a börtönviselt S. Lászlót 1997. augusztus 21-én saját lakásán leütötte M. Csaba, majd két társával a magatehetetlen férfit egyikük tápióbicskei házához vitték, ahol M. megfojtotta az áldozatot.

A holttestet, egy már a kertben előre megásott gödörbe tették, és bebetonozták. A bűnbanda tettére két évvel később derült fény, hosszas bírósági tárgyalássorozat végén mindhármukat elítélték - írja a lap. M. Csaba életfogytig tartó börtönt kapott, két társára pedig tíz-tíz évet szabtak ki. A vádlottak mindvégig tagadtak.

A Blikk szerint az nem derült ki, hogy ki vagy kik bízták meg a férfiakat a gyilkossággal.

A rendőrség évek múlva újra nyomozni kezdett és az áldozat volt barátnőjét, valamint egy férfit gyanúsított meg felbujtással. A nő tagadja, hogy köze lenne a bűncselekményhez. Ügyvédje, Magyar György ezt mondta a lapnak: Teljesen abszurd, amivel védencemet gyanúsítják. Minek követne el valaki ilyen súlyos cselekményt, amikor semmiféle érdeke nem fűződik ahhoz? Védencem nem állt rokoni kapcsolatban a sértettel, egyetlen fillért sem örökölt a férfi halálát követően.