Judit
2 °C
7 °C

Vízaknába dobta a borsodnádasdi lányt a gyilkosa

2017.09.04. 22:53

Elfogták azt a 20 éves borsodnádasdi férfit, akit egy 17 éves lány meggyilkolásával gyanúsítanak – írta a Police.hu. A lány vasárnap tűnt el, édesanyja aznap tett bejelentést a putnoki rendőrségen.

Felkutatását a a rendőrség a polgárőrség és a tűzoltóság közösen kezdte meg, az áldozat holttestére még vasárnap éjfél előtt bukkantak rá Borsodnádasdon.

A Blikk azt írta, hogy K. Csenge holtteste a falu templomának közeléből, egy akna mélyéről került elő. A helyiek azt beszélik, hogy a lány szombaton a barátaival szalonnát sütött a helyi Alsó-tónál, a gyilkosa a szalonnázás után mehetett utána.

A Bors szerint viszont egy fiúval indult haza, aki szerelmes volt belé. A lap szerint a lány még élhetett, amikor belezuhant/beledobták az aknába, és ott a felgyülemlett esővíztől fulladt meg. Azt is beszélik a helyiek, hogy fojtogatásnyomok voltak a torkán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a 20 éves borsodnádasdi férfit gyanúsítottként hallgatta ki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?