Antal, Antónia
-1 °C
9 °C

Halálos baleset történt Győrnél az M1-esen

2017.09.05. 10:29 Módosítva: 2017-09-05 12:01:21
  • A katasztrófavédelem információi szerint kedd reggel összeütközött két teherautó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében. A Police.hu azt írja, egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életet vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idején egy sávon halad a forgalom.
  • A Kisalfold.hu a katasztrófavédelemre hivatkozva azt írja, hogy egy motorkerékpár lezuhant az M1-es autópályáról Győrnél, a 83-as főút felé vezető lehajtónál. Miután a mentők stabilizálták az állapotát, a győri hivatásos tűzoltók létra segítségével kiemelték a súlyosan sérült motorost az út melletti mély szakadékból.
  • Az M1-esen mindeközben forgalomkorlátozás van építési munkálatok és sövényvágás miatt. Az Ausztria felé vezető oldalon, az 55-ös kilométernél a forgalom csak a belső sávon haladhat 7-19 óra között. Szintén az Ausztria felé vezető oldalon a 40-50 kilométer között csak a külső forgalmi sáv járható. A rendőrség közlése szerint torlódásra kell számítani.
  • Reggeltől október közepéig forgalomkorlátozás lesz az M1-es és a 83-as út kereszteződésénél is, ahol átépítik a két út csomópontját. Az első ütemben a sztráda mindkét oldalán lezárják a le- és felhajtó ágat a 83-as út irányába. Emellett a 83-as útról a Királyszéki t irányába sem lehet kanyarodni. A lezárások mellett a 83-as út a 69-es és a 70-es kilométerek között kétszer egy sávra szűkül.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!