Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálos baleset történt Győrnél az M1-esen

2017.09.05. 10:29 Módosítva: 2017-09-05 12:01:21
  • A katasztrófavédelem információi szerint kedd reggel összeütközött két teherautó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében. A Police.hu azt írja, egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életet vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idején egy sávon halad a forgalom.
  • A Kisalfold.hu a katasztrófavédelemre hivatkozva azt írja, hogy egy motorkerékpár lezuhant az M1-es autópályáról Győrnél, a 83-as főút felé vezető lehajtónál. Miután a mentők stabilizálták az állapotát, a győri hivatásos tűzoltók létra segítségével kiemelték a súlyosan sérült motorost az út melletti mély szakadékból.
  • Az M1-esen mindeközben forgalomkorlátozás van építési munkálatok és sövényvágás miatt. Az Ausztria felé vezető oldalon, az 55-ös kilométernél a forgalom csak a belső sávon haladhat 7-19 óra között. Szintén az Ausztria felé vezető oldalon a 40-50 kilométer között csak a külső forgalmi sáv járható. A rendőrség közlése szerint torlódásra kell számítani.
  • Reggeltől október közepéig forgalomkorlátozás lesz az M1-es és a 83-as út kereszteződésénél is, ahol átépítik a két út csomópontját. Az első ütemben a sztráda mindkét oldalán lezárják a le- és felhajtó ágat a 83-as út irányába. Emellett a 83-as útról a Királyszéki t irányába sem lehet kanyarodni. A lezárások mellett a 83-as út a 69-es és a 70-es kilométerek között kétszer egy sávra szűkül.