Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Holtan találtak egy hajdúszoboszlói családot, a gyerek és az apa az erdőből került elő

2017.09.05. 08:44

Holtan találtak a rendőrök egy hajdúszoboszlói nőt, a férjét és gyermeküket még hétfő este – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n.

Rendőr a Szilfákalja u. 43. előtt
Rendőr a Szilfákalja u. 43. előtt
Fotó: Balázs Attila

A nő holttestére Hajdúszoboszlón, egy társasházi lakásban bukkantak. A beszerzett információk alapján keresni kezdték a 45 éves férjét és 6 éves gyermeküket, akiket néhány órával később Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen holtan találtak meg. A Dehir.hu szerint ott volt a család telke.

A halálesetek körülményeit igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják – olvasható a közleményben. Egyelőre tehát nem közöltek információt arról, hogy milyen összefüggés van a halálesetek között.

A rendőrség korábban azt közölte a Cívishir.hu szerint, hogy az apa, B. László, a fiával, B. Kristóf Milánnal szeptember 1-jén tűnt el, azóta keresték őket.

A Hajdúszoboszlói Városi TV arról közölt képeket, ahogy a tűzoltók és a rendőrök behatolnak a házba, ahol az asszony holttestét megtalálták.

Mérget itattak a gyerekkel

Az MTI tudósítójának információi szerint a férfi az erdőben előbb mérget itatott a fiával, majd magával is végzett. Felesége otthonukban végzett magával, felvágta az ereit.

Az MTI úgy tudja, az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. Ismerősei szerint elbocsátását a férfi nem tudta feldolgozni, ez vezethetett szörnyű tettéhez, a család tragédiájához.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.