Holtan találtak egy hajdúszoboszlói családot, a gyerek és az apa az erdőből került elő

2017.09.05. 08:44

Holtan találtak a rendőrök egy hajdúszoboszlói nőt, a férjét és gyermeküket még hétfő este – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n.

Rendőr a Szilfákalja u. 43. előtt
Rendőr a Szilfákalja u. 43. előtt
Fotó: Balázs Attila

A nő holttestére Hajdúszoboszlón, egy társasházi lakásban bukkantak. A beszerzett információk alapján keresni kezdték a 45 éves férjét és 6 éves gyermeküket, akiket néhány órával később Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen holtan találtak meg. A Dehir.hu szerint ott volt a család telke.

A halálesetek körülményeit igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják – olvasható a közleményben. Egyelőre tehát nem közöltek információt arról, hogy milyen összefüggés van a halálesetek között.

A rendőrség korábban azt közölte a Cívishir.hu szerint, hogy az apa, B. László, a fiával, B. Kristóf Milánnal szeptember 1-jén tűnt el, azóta keresték őket.

A Hajdúszoboszlói Városi TV arról közölt képeket, ahogy a tűzoltók és a rendőrök behatolnak a házba, ahol az asszony holttestét megtalálták.

Mérget itattak a gyerekkel

Az MTI tudósítójának információi szerint a férfi az erdőben előbb mérget itatott a fiával, majd magával is végzett. Felesége otthonukban végzett magával, felvágta az ereit.

Az MTI úgy tudja, az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. Ismerősei szerint elbocsátását a férfi nem tudta feldolgozni, ez vezethetett szörnyű tettéhez, a család tragédiájához.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport