Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hétfőtől tényleg érdemes lesz bekötni a biztonsági övet

2017.09.08. 18:09

A TISPOL Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján szeptember 11. és szeptember 13. között tartják a TISPOL SEATBELT elnevezésű, európai szintű ellenőrzést, így hétfőtől szerdáig háromnapos akció keretében kiemelten ellenőrzi a biztonsági övek, a gyermekbiztonsági rendszerek, illetve a bukósisak használatát a rendőrség – olvasható a police.hu közleményében

Kiemelték, az ún. passzív biztonsági eszközök használata nélkül jelentősen megnő a halálos sérülések esélye, a biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszerek használati arányának tovább növelése pedig nélkülözhetetlen a halálos balesetek megelőzése és a súlyos sérülések elkerülése érdekében.

Mint írták, az ellenőrzés kiterjed az illegális migráció, az embercsempészet, a kábítószerrel, valamint a lőfegyverrel kapcsolatos, illetve a vagyon elleni bűncselekmények felderítésére, megszakítására is.