Olivér
5 °C
8 °C

Eltűnt Márk és Dániel a XIX. kerületből

2017.09.08. 16:12

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nagyjából egy időben két eltűnt személyről is hasonló felhívást adott ki (1., 2.), amikben a lakosság segítségét kérik megtalálásukban.  

A 14 éves Sasi Dániel felhívásában az szerepel, hogy szeptember 8-án a XIX. kerületi lakcíméről távozott ismeretlen helyre, azóta nem adott életjelet magáról.

Sasi Dániel 160 centiméter magas, barna hajú.

Sasi Dániel és Kis Márk László
Sasi Dániel és Kis Márk László

A 14 éves Kis Márk Lászlóról ugyanilyen felhívást tettek közzé: a fiú szeptember 8-án a XIX. kerületi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrség hiába kereste.

Kis Márk László 160 centiméter magas, rövid barna hajú, szemüveges. Eltűnésekor világos színű pólót és farmer rövidnadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható fiúkat felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?