Eltűnt Márk és Dániel a XIX. kerületből

2017.09.08. 16:12

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nagyjából egy időben két eltűnt személyről is hasonló felhívást adott ki (1., 2.), amikben a lakosság segítségét kérik megtalálásukban.  

A 14 éves Sasi Dániel felhívásában az szerepel, hogy szeptember 8-án a XIX. kerületi lakcíméről távozott ismeretlen helyre, azóta nem adott életjelet magáról.

Sasi Dániel 160 centiméter magas, barna hajú.

Sasi Dániel és Kis Márk László
Sasi Dániel és Kis Márk László

A 14 éves Kis Márk Lászlóról ugyanilyen felhívást tettek közzé: a fiú szeptember 8-án a XIX. kerületi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrség hiába kereste.

Kis Márk László 160 centiméter magas, rövid barna hajú, szemüveges. Eltűnésekor világos színű pólót és farmer rövidnadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható fiúkat felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.