Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

70 késszúrással megölte, majd egy táskában elásta áldozatát

2017.09.10. 19:00

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki a gyanú szerint májusban hetven késszúrással megölte, majd egy táskába rejtette és elásta áldozatát Budapesten - írja az MTI.

elfog.png
Fotó: Police.hu / Police.hu

A gyilkossággal gyanúsított V. Zsolt  májusban egy vita utáni dulakodásban legalább 70 késszúrással megölte az áldozatot, a holttestet egy nagyméretű vízhatlan táskába tette, majd Budapest XI. kerületében, egy fás, bokros területen elásta, ahol rendőrök keresőkutya segítségével találták meg, miután értesítették a rendőrséget, hogy eltűnt egy újbudai férfi, aki valószínűleg bűncselekmény áldozata lett.

A bíróság szerint az emberölés megalapozott gyanúját többek között a helyszíni szemle adatai, a telefonszolgáltatók válaszai, a tanúvallomások és a gyanúsított beismerő vallomása támasztják alá.

A bíróság a végzés indoklásában kifejtette, hogy a bűncselekmény rendkívül súlyos, öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, és az elkövető a társadalomra kiemelkedően veszélyes.