Erzsébet
1 °C
4 °C

A Hős utcában szagolt ki drogot Kabala

2017.09.12. 09:44

A Police.hu híre szerint hétfőn a Hős utcában igazoltattak egy nőt, akinél nem voltak ott a papírjai, ezért a rendőrök felkísérték a lakásába, ahol átadta nekik a személyi igazolványát.

Igazoltatás közben azonban a rendőrök drogfogyasztás jeleit vették észre a lakásban, ezért nyomozókat hívtak, akik hoztak drogkereső kutyát is. Kabala, a holland juhászkutya 6 gramm fehér port és 46 gramm növényi törmeléket talált, amit a nyomozók lefoglaltak.

Kabala
Kabala
Fotó: Police.hu

A rendőrök a 38 éves D. Andreát előállították, gyanúsítottként kihallgatták, ellene kábítószerbirtoklás miatt indul büntetőeljárás.

A Hős utcában és környékén egy ideje megerősített rendőri jelenlét van, miután piacra került egy varázspornak nevezett új pszichoaktív szer, aminek használatától zombikká válnak az emberek. A rendőrségi hír nem szól arról, hogy D. Andreánál pontosan milyen drogot találtak a rendőrök.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?