Inkább megölte volna élettársát, mint hogy megadja a tartozását

2017.09.14. 09:12 Módosítva: 2017.09.14. 09:39

Vádemelési javaslattal fejezték be azt az ügyet a rendőrök, amiben egy férfi végezni akart élettársával a tartozása miatt. A 66 éves, budapesti L. Lajos Tibor ellen emberölés kísérlete miatt nyomoztak. 

lepcso
Fotó: Police.hu

A férfi 2016. március 2-án felcsalta élettársát a közös lakhelyük, egy Budapest XV. kerületi családi ház padlásfeljárójára, majd lelökte. A nő az eséstől olyan súlyosan megsérült, hogy mozgásképtelenné vált. L. Lajos Tibor húsz perc elteltével visszament az élettársához, majd miután látta, hogy életben van, egy párnával fojtogatni, majd egy bottal ütni kezdte a földön fekvő, vérző, magatehetetlen nőt. Segélykiáltásaira átjöttek a szomszédok, ezért a férfi abbahagyta a bántalmazást, majd elmenekült a helyszínről. 

L. Lajos Tibort elfogatóparancs alapján 2016. március 31-én kapták el.

A nyomozás során a sértett elmondta, hogy L. Lajos Tibor az évek folyamán rendszeresen kért tőle kölcsön pénzt, összesen három millió forint tartozást halmozott fel. A férfi ígérete volt, hogy 2016. március 2-án visszafizeti a tartozást, de a fizetés helyett, élettársát próbálta megölni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya a napokban befejezte a nyomozást, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport