Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Földön rángatózó, sátánian üvöltő fiatalokat videóztak le az 1-es villamos megállójában

2017.09.15. 09:50 Módosítva: 2017-09-15 14:36:48

A Hvg.hu szúrta ki azt a videót, amit a Kőbányai úti villamosmegállóban készítettek zavart állapotban fekvő fiatalokról. 

A videót csütörtökön töltötték fel a Facebookra, és a leírás szerint az 1-es villamos vonalán, a Kőbányai úti megállónál vették fel.

Négy fiatalember fekszik a földön rajta, valamelyik sátánian ordít, valamelyiknek pedig a végtagjai rángatóznak. Mellettük három ember áll, és tanácstalanul próbálnak segíteni.

A rendőrségnek elküldtük kérdéseinket arról, hogy vajon ugyanaz a szer állhat-e a háttérben, amiről nemrég Márió elkapása kapcsán beszámoltunk. Akkor az Indexnek ez a videó került a birtokába, hasonlóan kikészült emberek láthatóak rajta a Hős utca melletti Zách utcában.

A válaszikban csak annyit írt a BRFK, hogy "szeptember 14.-én 12 óra 4 perckor egy magánszemély tett bejelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába az esettel kapcsolatban, melyet az Országos Mentőszolgálatnak is továbbított. A rendőrök a helyszínre érve a megállóban és annak környékén már nem találták a bejelentésben szereplő személyeket". 

Valószínűleg itt is arról az új szerről lehet szó, ami miatt augusztusban haláleset is történt, és rengeteg embert vittek miatta kórházba.

Az elmúlt hetekben az 1-es villamos vonalán több, a kábítószert használó fiatalokhoz köthető eset is volt, a Stadionok metrómegállónál illetve a Népligetnél gyakran zavart, agresszív vagy földön fetrengő fiatalokkal találkozni. Nemrég megerősített rendőri jelenlétet rendeltek el az 1-es villamos vonalán, a rendőrség rendszeresen razziázik.