Földön rángatózó, sátánian üvöltő fiatalokat videóztak le az 1-es villamos megállójában

2017.09.15. 09:50 Módosítva: 2017.09.15. 14:36

A Hvg.hu szúrta ki azt a videót, amit a Kőbányai úti villamosmegállóban készítettek zavart állapotban fekvő fiatalokról. 

Földön rángatózó, sátánian üvöltő fiatalok az 1-es villamos megállójában

A videót csütörtökön töltötték fel a Facebookra, és a leírás szerint az 1-es villamos vonalán, a Kőbányai úti megállónál vették fel.

Négy fiatalember fekszik a földön rajta, valamelyik sátánian ordít, valamelyiknek pedig a végtagjai rángatóznak. Mellettük három ember áll, és tanácstalanul próbálnak segíteni.

A rendőrségnek elküldtük kérdéseinket arról, hogy vajon ugyanaz a szer állhat-e a háttérben, amiről nemrég Márió elkapása kapcsán beszámoltunk. Akkor az Indexnek ez a videó került a birtokába, hasonlóan kikészült emberek láthatóak rajta a Hős utca melletti Zách utcában.

A válaszikban csak annyit írt a BRFK, hogy "szeptember 14.-én 12 óra 4 perckor egy magánszemély tett bejelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába az esettel kapcsolatban, melyet az Országos Mentőszolgálatnak is továbbított. A rendőrök a helyszínre érve a megállóban és annak környékén már nem találták a bejelentésben szereplő személyeket". 

Valószínűleg itt is arról az új szerről lehet szó, ami miatt augusztusban haláleset is történt, és rengeteg embert vittek miatta kórházba.

Az elmúlt hetekben az 1-es villamos vonalán több, a kábítószert használó fiatalokhoz köthető eset is volt, a Stadionok metrómegállónál illetve a Népligetnél gyakran zavart, agresszív vagy földön fetrengő fiatalokkal találkozni. Nemrég megerősített rendőri jelenlétet rendeltek el az 1-es villamos vonalán, a rendőrség rendszeresen razziázik.