Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szír dílert fogtak a Kazinczy utcában

2017.09.16. 18:56

Az erzsébetvárosi nyomozók elfogtak egy szír férfit, aki nekik szeretett volna kábítószert értékesíteni a Kazinczy utcában - írja a Police.hu.

A belvárosi akciósorozatban résztvevő civil ruhás rendőrök szeptember 16-án a hajnali órákban figyeltek fel egy férfire a VII. kerületi Kazinczy utcában, aki angol nyelven kábítószert kínált nekik eladásra. A nyomozóknak a férfi meg is mutatta, hogy mekkora mennyiséget szeretne eladni.

A rendőrök ezután igazolták magukat, a férfit elfogták és az eladásra kínált 2,4 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, valamint 0,7 gramm szintén kábítószergyanús fehér port lefoglalták.

A nyomozók a 30 éves szír férfit őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.