Jenő
-3 °C
6 °C

Brigittát és Kittit keresi a rendőrség

2017.09.20. 18:39

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bozó Brigittát körözi eltűnés miatt. A 40 éves kecskeméti nő szeptember 16-án ismeretlen helyre távozott lakásából. Azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

bozo
Fotó: Police.hu

Az eltűnt 165 centiméter magas, molett testalkatú, haja vállig érő, festett vörös színű, szeme kékeszöld színű. Eltűnésekor piros térdnadrágot és fehér pólót viselt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os telefonszámon. 

Egy másik nőt is keres a rendőrség. A BRFK XIII. kerületi rendőrkapitánysága a 13 éves Lakatos Kitti eltűnése ügyében nyomoz.

A fiatal lányt utoljára 2017. szeptember 19-én XIII. kerületi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrség sem találta. Lakatos Kitti 150-160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú, barna.

bozo2
Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Lakatos Kittit felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú számán, vagy a 107-es, 112-es számokon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?