Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ideiglenes vízhiány lehet Miskolc egy részén

2017.09.21. 16:19

Az elmúlt huszonnégy órában leesett nagy mennyiségű eső bezavarosította a Miskolc ivóvízellátását részben biztosító bükki karsztforrásokat, emiatt nyomáscsökkenés és ideiglenes vízhiány is várható - közölte a polgármesteri hivatal szóvivője az MTI-vel csütörtökön.

Koczák Szilvia szerint a szerdai csapadék hatására a Miskolc vízellátását részben biztosító, a környezet változásaira érzékeny karsztforrásokban előfordulhat zavarosodás, a víz minőségének változása.

A városi vízművek folyamatosan végzi a kutak ellenőrzését, és ha szükséges, bármelyik forrást azonnal kizárja az ellátásából.

Az esetleges kizárások a város vízellátását alapvetően nem befolyásolják, egyedül Felső-Hámorban és a Csanyik környékén fordulhat elő, hogy rövid ideig alacsonyabb víznyomású, illetve ellátatlan területek lesznek - mondta a szóvivő.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!