Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Margitszigeti futók fogták el a telefontolvajt

2017.09.22. 10:19

Az angyalföldi rendőrök futók segítségével fogták el a Margitszigeten azt a férfit, aki kirabolt egy nőt a villamoson - írja a Police.hu. 

Egy 23 éves, kisari férfi szeptember 21-én reggel a Pest felé menő 6-os villamoson odalépett egy utashoz, majd amikor a villamos a Margitszigeti megállóhoz ért, kikapta a nő kezéből a mobiltelefonját, és leszállt a villamosról. A nő a férfi után ment, hogy visszaszerezze a telefonját, de a tolvaj ellökte a nőt, aki a földre esett, a tolvaj pedig elszaladt.

A nő segélykérésére három futó figyelt fel, akik a Margitszigeten utolérték a férfit, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A 23 éves férfit előállították, rablás miatt hallgatták ki, és kezdeményezték gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.