Migránsozik és tolvajozik új plakátkampányában a Jobbik

2017.09.22. 20:57

Új plakátkampányt indít a Jobbik. Közleményükben az elvileg ezt tiltó új plakáttörvényre utalva azt írták, "nem nézik ölbe tett kézzel, hogy a Fidesz alkotmánysértő törvénnyel tiltsa be a kormányváltó erő és a kormányváltó hangulat, a nép egymásra találását".

"A baloldal kiszállt a versenyből, mi nem fogunk. Folytatjuk a július 15-én félbemaradt plakátkampányunkat, tovább harcolva a 2018-as kormányváltásért, melynek tétje: megállítani a bevándorlást, a kivándorlást és a korrupciót", közölték.

Azt is írták, hogy "a Jobbik 1100

saját tulajdonú

Listaár?

A plakáttörvény szerint a pártok csak az előző üzleti évi listaáron hirdethetnek. A szerződéseket el kell küldeni a hatóságoknak. Ha nem, a hatóság két napon belül eltávolítja a plakátokat.

reklámfelületen hirdeti: béremeléssel a kivándorlást, a határőrséggel kiegészülő kerítéssel és a letelepedési kötvény megszüntetésével a bevándorlást, józan ésszel és tiszta kézzel pedig a korrupciót fogjuk megállítani".

Ez a mondat azért érdekes, mert eddig sehol nem volt arról szó, hogy a Jobbiknak ennyi saját plakáthelye lenne. Kérdés, kitől vásárolták ezeket a helyeket. Simicska Lajosnak például épp van egy plakátcége. Feltettük kérdéseinket a Jobbiknak, amint válaszolnak, megírjuk.

Véletlen vagy sem, de egy gyanúsan Jobbik-közeli másik kampány is indult ma, ebben Orbánt, Mészárost, Habonyt és Rogánt gengszterezik le