Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kétszázmillió forintnyi kábítószert foglaltak le Budapesten

2017.09.24. 08:58

Kétszázmillió forintnyi, mintegy 80 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le a rendőrök a fővárosban, írja az MTI a rendőrség információi alapján.

2 27.png
Fotó: Police.hu

Pénteken este a VIII. kerületi Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésénél ellenőriztek a rendőrök egy autót, amiben 10 kilogrammnyi kábítószergyanús növényi törmeléket találtak; a járműben ülő budapesti, 41 éves N. Zsigmondot és egy 62 éves albán állampolgárt a helyszínen elfogták és előállították.

A nyomozók egy órával később a XIII. kerületi Váci út és Röntgen út kereszteződésében elfogtak két szerb állampolgárt is, akiknek XIII. kerületi lakásában további 70 kilogramm kábítószergyanús anyagot, 350 ezer forintot és 5 ezer euró készpénzt találtak és foglaltak le.

A rendőrök a négy férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és javasolták előzetes letartóztatásuk indítványozását - áll a közleményben.