Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Horror! 50 percen át kergette a magyar horgászt a vaddisznó

2017.09.25. 19:44 Módosítva: 2017-09-25 21:31:38

Ötven percen keresztül üldözte a magyar horgászt egy vaddisznó Visegrád közelében, írta meg a túlélő az Indexnek levélben. A hátborzongató esetnek egyelőre nincs magyarázata, csak a puszta tényekről tudunk beszámolni.

A horgászt a vaddisznó a Duna-parton közelítette meg. Azzal altatta el a férfi figyelmét, hogy rá sem hederített. Váratlanul aztán taktikát váltott, és határozott érdeklődéssel fordult a horgász felé. A kandisznó semmilyen riasztásra nem tágított. De álljanak itt az üldözött ember szavai a blogjáról:

"Amikor újra észrevettem, akkor 5 méterrel volt fölöttem a bozótban. Jött felém, nem rohanva, de határozottan. Bot le és gyorsan mérlegeltem a lehetőségeimet: vagy ugrom a vízbe, vagy megpróbálok jobbra elmenni, de akkor ha akar, elém tud vágni. Hopp de van egy szendvicsem! A szendvicset kikaptam és eldobtam balra, és fel sem nézve elindultam jobbra, rohantam jobbra a dzsindzsán keresztül. Működtek az őrangyalok, nem lett sem bokatörés, sem támadás a dologból, sikeresen kiértem a spiccre. Ott találtam egy öles nagy uszadék fát, azt felkaptam, és futottam a kocsihoz."

Végül a horgász elért a kocsijához: 

"Kb 50 percen keresztül kergette a kocsit. Dörgölődzött, elém vágott, lökdöste a kocsit, röfögött és leszarta, akármit csináltam az elkergetésére. Kijött velem majdnem a 11-es útig."

A történet vége, hogy a férfi visszamerészkedett a partra a felszereléséért, megtalálta az eldobott szendvicset, és megette. Az esetről még nem számolt be az MTI, így nem tudható, hogy a vaddisznót Soros György küldte-e.

Mi volt a vaddisznó szándéka?

 • 6438
  A vaddisznó maga Soros György volt
 • 4876
  Soros György küldte, hogy romba döntse Európát
 • 2651
  Egyszerűen csak érdeklődött
 • 589
  Meg akarta támadni a horgászt

Update: Az alábbi, egyelőre meg nem erősített információt kaptuk egy másik olvasótól. Az ügy jelentőségére való tekintettel sorait változtatás nélkül közöljük: 

"Ismerjük ezt a disznót.a szüleit megölték egy drot szorű tacskoval nőt fel a lepencei strandnál,a neve Gizi,veszélytelen de nagyon kiváncsi.a gazdája egy 250 es etz vel járo bácsi.egyébként lány diszno nem kan."