Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újabb plakáthelyekkel nyomul a Jobbik

2017.09.25. 06:56

Meglévő reklámfelületei mellé újabbakat vásárol a Jobbik, amelyek révén a párt kijátszhatja a Fidesz plakáttörvényét – írta a Magyar Nemzet.

A párt üzleti titkora hivatkozva nem árulja el a Jobbik, hogy kitől és mennyiért vásárolt újabb reklámeszközöket. A Fidesz szerint Simicska Lajos játssza át reklámfelületeit a pártnak. 

A Jobbik még pénteken jelentette be, hogy 1100 reklámfelületet vásárolt meg, így a tulajdonába került reklámeszközöket nem kell bérelnie, azaz nem vonatkozik rájuk a Fidesz által a parlamenten másodszori nekifutásra, kétharmados helyett feles törvénybe bujtatva átnyomott plakáttörvény, amely kimondja, hogy a pártok csak piaci listaáron bérelhetnek reklámhelyeket.

A Fidesz azután döntött mások mellett a pártok köztéri hirdetési lehetőségeinek szigorítása mellett, hogy a Jobbik év elején országos plakátkampányba kezdett, azt üzenve, hogy míg az emberek dolgoznak, a kormány lop.