Szilvia
5 °C
16 °C

Tolvajtempó Zuglóban: fél nap alatt 8 kocsi

2017.09.26. 18:40

A zuglói rendőrök elfogták azt a 14 éves fiút, aki társával kevesebb, mint fél nap alatt nyolc autót tört fel. A nyomozók az elkövető társát, a 18 éves budapesti Veiczi Áront továbbra is keresik, írja a police.hu.

2 118
Fotó: Police.hu

A XIV. kerületi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást egy 14 éves budapesti fiú és társa, a 18 éves budapesti Veiczi Áron ellen.

A két fiú 2017. szeptember 25-én 15 óra és 23 óra között Budapesten, a XIV. kerület Ötvenhatosok terén lévő parkolóban 8 autót tört fel, amelyekből akkumulátorokat és rádiókat loptak el. Ezt követően felfeszítették egy autó ajtaját, majd megbontották a gyújtáskapcsoló műanyag burkolatát, a járművet beindították és megpróbálták ellopni.

A bűncselekményre egy járókelő figyelt fel, aki lefényképezte az elkövetőket, majd értesítette a rendőröket, akik a Városligetben bujkáló 14 éves fiút elfogták. Társa elmenekült a helyszínről.

1 116
Fotó: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható Veiczi Áront felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?