Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőrt hívtak az RTL stábjára

2017.09.27. 20:31

Fejenként négymillió forint uniós támogatás érkezik a 300 lelkes dél-békési zsákfaluba, Pusztaottlakára - tudta meg az RTL Klub, ezért a Házon kívül stábját a helyszínre küldte. A pénzből kerékpáros centrum, ipari park és vadaspark is épült. 

Pusztaottlakára eddig is ömlött az uniós pénz: 100 milliót költöttek például a könyvtárra, ami hetente csak három napon van nyitva. Az elmúlt uniós költségvetési ciklusban 700 millió forintot nyertek. Az épített út pedig inkább kerékpárútnak tűnik. Ott jártukkor a vadaspark is zárva volt. 

A településen nem örültek, hogy a Házon Kívül stábja megpróbálta nyomon követni az uniós pénzek útját. Rendőrt hívtak, és munkatársaikat egy fideszes önkormányzati képviselő, Puju János  is követte és fotózta. Ő Doboz képviselője.

Pusztaottlaka újabb 1,3 milliárd forintot nyert, ebből 600 millió a vadasparkra megy, 450 millió az ipari park fejlesztésére, 250 millió pedig kerékpáros centrum építésére. A lakók szerint másra kellene a pénz, dőlnek össze a házak, ezek pedig látványberuházások, amik nem segítenek a helyieken.