Picike nyilvános viták jöhetnek létre a Fidesz és az MSZP között

2017.10.04. 11:29 Módosítva: 2017.10.04. 11:31

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője kész vitázni az MSZP frakcióvezetőjével a bevándorlásról, írja az MTI.

  • Téma: a bevándorlás.
  • Vitapartnerek: Tóth Bertalan, az MSZP parlamenti képviselőcsoportjának vezetője és Gulyás Gergely, fideszes frakcióvezető.

A kormánypárti politikus erről az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát vezető szocialista Molnár Zsoltnak küldött levelében tájékoztatott. Molnár Zsolt a múlt pénteken sajtótájékoztatón jelezte, hogy kihívja a Fideszt vitára a Soros-konzultáció apropóján. Molnár Zsolt azt mondta, a schengeni határvédelemről, a bevándorlásról, a nemzeti konzultációról, "az ördögi Rogán-tervről" és a nem létező Soros-tervről nyilvános, televíziós vitára hívja ki Gulyás Gergelyt, a Fidesz új frakcióvezetőjét és Rogán Antalt, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert.

Gulyás Gergely a Molnár Zsoltnak címzett válaszlevelében azt írta: "állunk rendelkezésre a bevándorlással kapcsolatos vitára". A Fidesz frakcióvezetőjeként szívesen vitatkozik Tóth Bertalan szocialista frakcióvezetővel.

  • Másik vita: Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke, Németh Szilárd, a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke.