Hétfőtől terelések lesznek a metrófelújítás miatt

2017.10.08. 17:58

Terelések a 3-as metró felújítása miatt

A 3-as metróvonal jövő hónapban kezdődő felújításához kapcsolódóan hétfőtől, várhatóan november 5-ig, időszakos "mozgó terelések" lesznek a pótlóbuszok közlekedését segítő forgalomtechnikai eszközök telepítése miatt, írja az MTI a BKK közleménye alapján.

Az Újpest-Központ-Árpád út, István út, Váci út, Bajcsy-Zsilinszky út, Üllői út, Kőér út, Vak Bottyán utca - Kőbánya-Kispest útvonalon mindkét irányban a szélső sáv forgalmát korlátozzák szakaszosan.

A felújítás első szakasza novemberben kezdődik az Újpest-Központ - Lehel tér közötti szakasszal. Az itteni munka várhatóan egy évig tart. Ebben az időszakban a 3-as metró a reggeli üzemkezdettől estig a Lehel térig közlekedik, esténként és hétvégén pedig a teljes vonalon pótlóbusz szállítja az utasokat.

Az Újpest-Központ és a Lehel tér közötti metrószakaszon kizárólag alacsonypadlós, klimatizált, csuklós metrópótló buszok közlekednek, amelyek érintik a lezárt metróállomásokat. Egyes pótlóbuszok nem Újpest-Központig, hanem egészen az Árpád Üzletházig közlekednek.

A héten nem jár a Sikló

Időszakos karbantartás miatt hétfőtől péntekig nem közlekedik a Budavári Sikló, írta a BKK Facebook-oldalán.   • Hírek
  • Bankszámla