Ödön
1 °C
11 °C

Semjén szerint Navracsics kollégái Soros zsebében vannak

2017.10.08. 11:43

Úgy tűnik rendesen kiverte a biztosítékot Navracsics Tibor péntek esti kijelentése, miszerint az Európai Bizottság nem kap utasítást Soros Györgytől, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes ugyanis vasárnap a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában szokatlan vehemenciával ment neki az EU-biztosnak – írja az MTI.

A miniszterelnök-helyettes felhívta a figyelmet arra, hogy az európai vezetők Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság elnökétől kezdve meghallgatják az EU-ban Soros Györgyöt, aki előttük mondja el programját.

Az a helyzet, hogy Soros György kezében és zsebében tartja azt a világot, amelyben Navracsics Tibor munkája van.

– fogalmazott Semjén, hangsúlyozva azt is, hogy a hazájához hű az ember, egy szervezethez, munkaadóhoz lojális. Ennek értelmében arra kérte Navracsicsot, hogy a hűség fogalmát gondolja át a nemzet és egy nemzetközi szervezet között. Hozzátette, reméli, hogy ez a megszólalása csupán egy újságírói félremagyarázás következménye.

A java viszont csak ezután következett, Semjén ugyanis amellett, hogy kiemelte, Magyarország sosem írt alá olyan szerződést az EU-val, hogy bárki megmondhatná, ki éljen Magyarországon, hirtelen egészen hajmeresztő kijelentést tett, mely szerint a migrációs válság kiinduló oka a

szabadkőművesség,

amelynek volt jakobinus, bolsevik verziója, és a sokadik leágazása ez a "Soros-féle szélsőliberális dolog", amely szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat, és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat. 

Meg is akarja szüntetni őket és európai egyesült államokat akar létrehozni, melyet Brüsszelből személytelen, elszámoltathatatlan bürokrácia irányítana, különböző NGO-knak átnyomva a hatalmat – vélekedett a miniszterelnök-helyettes.

Semjén ezután is folytatta a verbális ámokfutást, kitért arra, hogy a baloldali liberális pártok nem képesek legyőzni a nemzeti erőket, így csak a sehova sem kötődő bevándorló iszlám tömegekre számíthatnak, majd azt is kifejtette, hogy a magyar kultúra 

az iszlámmal szemben definiálja önmagát mint a keresztény Európa védőpajzsa.

Itt jött képbe a nemzeti konzultáció is, melyre szerinte azért van szükség, mert ebben a harcban nem elég a kormány álláspontja, szükség van arra, hogy a magyar emberek is mellé álljanak. Mint mondta, ők legalább megkérdezik az embereket, nem úgy mint a németek.

A kereszténydemokrata politikus végül egy kaotikus vízióval zárta gondolatait, mely szerint párhuzamos társadalmak fognak kialakulni, ahol a helyzet óhatatlanul eszkalálódik majd és Malmőtől Marseille-ig égni fognak a külvárosok. Meg kell védeni a határokat, és a humanitárius segítséget ezeknek az embereknek a szülőföldjére kell vinni – emelte ki végül a miniszterelnök-helyettes.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?