A parlamentben taglalta egy KDNP-s, hogy a Soros-terv sátáni, és rózsafüzérrel kell védekezni

2017.10.09. 13:35

A fatimai harmadik titok szerint a sátán egyház elleni legvégső támadása a családok elleni támadása lesz. Látjuk ezt az abortusz, eutanázia, egyneműek házassága, genderelmélet politikai erőltetéséből is, mondta Aradszki András KDNP-s politikus hétfőn a parlamentben napirend előtti felszólalásában, majd folytatta a gondolatot:

De látjuk, hogy a nagy európai család elleni támadásokban is, amikor Soros és elvtársai fel akarják számolni a nemzetek önállóságát és értékeit, felhigítva a keresztény szellemiségű Európát idegen migránsok tízmillióinak kényszeres betelepítésével.

A sátán ellen pedig keresztényi kötelesség küzdeni, mondta. Szerinte a sátán a tagadás angyala is, hiszen tagadják, mire készülnek, idegesen bizonygatják, hogy nincs kvóta, nincs kötelező betelepítés, a Soros-terv nem létezik. Plusz emberbarát köntösbe bújva, álszentül, hazug módon oktatják ki az egyházat is emberszeretetből.

Ember- és istenellenes bűn ez, néhány héten belül a nemzeti konzultáció nyomán nyilvánvaló lesz, hogy a magyarok kérnek-e ebből, a sátáni Soros-tervből, mondta.

Addig is mi a megoldás a KDNP szerint? A rózsafüzér.

Mert – ezt a pápákon kívül számos ördögűző is vallja – a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, képes a történelmet megváltoztatni, és ezt Soros György is meg fogja tapasztalni, zárta hozzászólását Aradszki András.

A KDNP egyébként elég erőseket mond mostanában, Semjén Zsolt épp vasárnap beszélt arról, hogy a migrációs válság kiinduló oka a

szabadkőművesség,

amelynek volt jakobinus, bolsevik verziója, és a sokadik leágazása ez a „Soros-féle szélsőliberális dolog”, amely szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat, és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat.  • Tippek
  • Bankszámla