Tűz volt a kál-kápolnai vasútállomáson, gázpalackok is felrobbantak

2017.10.14. 07:01 Módosítva: 2017.10.14. 08:01

Kigyulladt egy nagyjából kétszáz négyzetméteres raktár Kálon, a kál-kápolnai vasútállomáson, jelentette a katasztrófavédelem szombaton korán reggel. A helyszínen az egri és a gyöngyösi hivatásos tűzoltók dolgoztak.

Az OKF tájékoztatása szerint az épületben két gázpalack is felrobbant. A telephelyen álló kisebb épületekben további gázpalackokat is kerestek a tűzoltók.

A vasútállomást áramtalanítani kellett az oltás miatt, ezért a vonatközlekedés szakaszosan halad a külső vágányokon. A MÁV térképes vonatinfója szerint a káli vasútállomás térségében mind a Budapest felé tartó, mind az onnan érkező vonat menetideje megnövekedett.

A Keletiből 4:35-kor indult, Egerbe tartó gyorsvonat a cikkünk megjelenésekor még az állomás előtt, a nyílt vonalon állt, több mint félórás késéssel, és nagyjából ugyanekkor a késése a másik irány a Sátoraljaújhelyről Budapestre tartó sebesvonatnak. A Hatvan és Miskolc között közlekedő személyvonat csaknem egyórás késésben van, de már áthaladt a káli állomáson.  • Hírek
  • Megtakarítás