Simonka György és Kósa is megyei elnökök maradtak

2017.10.28. 20:51

Kósa Lajos eddigi elnököt, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli minisztert választották ismét a Fidesz hajdú-bihari elnökévé szombaton Debrecenben, írja az MTI.

A párt megyei alelnökei az elkövetkező két évben pedig Bodó Sándor országgyűlési képviselő, Kiss Attila, Hajdúböszörmény polgármestere, Pajna Zoltán, a hajdú-bihari közgyűlés elnöke, Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere, Tasó László, a Miniszterelnökség államtitkára és Vitányi István országgyűlési képviselő lesznek.

Beol.hu beszámolója szerint a Fidesz Békés megyei választmánya is választott: ismét Simonka György országgyűlési képviselőt választották elnöknek. Az elnökség tagja lett Hanó Miklós, Erdős Norbert, Tolnai Péter és Zalai Mihály.

Simonka György joggal kap bizalmat újra, számos ügyéről, melyekről mi is beszámoltunk csak egy példa: Közel egymilliárd (973 millió forint) kárt okozott Magyarország és az Európai Unió költségvetésének a Magyar Termés TÉSZ Kft., ami Simonka György, a Fidesz Békés megyei országgyűlési képviselőjének tulajdonában van.