Szájer József zombikhoz hasonlította a menekülteket

D KOM20171028016
2017.10.29. 11:20 Módosítva: 2017.10.29. 12:18

Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője tartott lakossági fórumot Egerben az állítólagos Soros-tervről és a nemzeti konzultációról. A Hvg.hu ott volt. Elég érdekes dolgok hangzottak el a 2004 óta Brüsszelben szolgáló politikustól:

  • Szájer Brüsszelben megkérdezte jobboldali, német EP-képviselő ismerőseit, hogy ők miért támogatják a magyar származású amerikai milliárdos tervét. “Mi meghívtuk őket, ti ellátjátok” – felelte egyikük.
  • Szerinte ha Magyarországra is menekültek jönnének, előbb-utóbb az lenne, mint Brüsszelben, ahol a belga fővárosnak vannak olyan részei, ahol már nem élnek keresztények, csak muszlimok. Ez olyan lenne, "mint amikor Budát elfoglalták a törökök.”
  • Brüsszelben egy taxisofőr azt mondta neki, a belgáknak is olyan miniszterelnök kellene, mint Orbán.
  • Ha a görögök "a perzsákkal szemben tudtak védekezni ötezer évvel ezelőtt, ne mondják, hogy nem tudják a menekülteket visszafordítani a tengeren." (a görög-perzsa háborúk időszámításunk előtt 499-449 között voltak, azaz 2500 évvel ezelőtt). 
  • Navracsics Tibornak igaza van, tényleg nincs olyan napirendi pont Brüsszelben, ami a Soros-terv végrehajtásáról szólna, ennek ellenére az Európai Bizottság a Soros-terv végrehajtója, azon dolgoznak, hogy minél több bevándorló érkezzen Európába.
  • Előadása végén a menekültválságot a Trónok harcához hasonlította: Jön a Holtak serege és el fog sodorni minden élőt. A kérdés az, hogy össze tudunk-e fogni ellenük.

(Borítókép: Szájer József a Fidesz európai parlamenti képviselője beszédet mond a nemzeti konzultációról tartott Védjük meg Magyarországot! címû lakossági fórumon az egri Polgárok Házában 2017. október 28-án. MTI / Komka Péter)