Megölte a feleségét, feldarabolta, a nyomokat szétszórta a nemesgörzsönyi hentes

2017.11.02. 09:13

Márciusban egy nemesgörzsönyi hentes megölte a feleségét, majd annak érdekében, hogy a bűncselekmény nyomait eltüntesse, az asszony holttestét feldarabolta, a testrészeket elégette, a visszamaradó hamut, maradványokat pedig a szennyvízaknába öntötte.

A Veszprém Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt most emelt vádat a 42 éves férfival szemben. A vádirat szerint a korábban húsipari szakmunkásként külföldön dolgozó férfi házassága 2015-ben megromlott, de közösen nevelt, korábbi házasságaikból született gyermekeik miatt a sértettel azt követően is együtt éltek, hogy a vádlott 2016 májusában végleg hazaköltözött.

A házastársak konfliktusához hozzájárult, hogy a férfi a hazaköltözése után állandó munkát nem vállalt, a család a korábbi megtakarításaiból és az asszony keresetéből élt.

A végzetes napon tűzifagyűjtést és rakodást követően a vádlott tiszta ruhát keresett magának, amikor a szekrénybe nyúlva észrevette, hogy a nagyobb összegű megtakarításukat tartalmazó boríték nincs a megszokott helyén, amit a kazánházban tartózkodó feleségén számon kért.

 A férfi a pénz eltűnésével kapcsolatban adott válaszra

a sértett torkát ököllel, nagy erővel megütötte, amitől az asszony összeesett.

A vádlott a nőt otthagyta, majd fél óra múlva visszament hozzá, és szembesült azzal, hogy a nő meghalt.

 A vádlott ekkor határozta el, hogy a sértett holttestét és a bűncselekmény nyomait eltünteti.

A vádlott másnap rendőrségi bejelentést tett felesége eltűnéséről, de az ennek nyomán megindult közigazgatási eljárásban beismerte a sértett megölését.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport