Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Sorra tépkedik a Momentum-plakátokat, eltüntetik a Momentum-matricákat

2017.11.06. 18:03

Három nap alatt eltűnt szinte az összes Momentum-matrica a budapesti aluljárókból, és a közterekre kihelyezett plakátokat is elkezdték ismeretlenek letépkedni - értesült az Index.

A Momentum szombaton jelentette be, hogy kéthetes plakátkampányt indít közösségi finanszírozásból a Momentum Budapesten, Pécsen és Szegeden, reagálva a kormány "Soros-tervről" szóló propagandaplakátjaira. a A Remény-tervnek nevezett kampányhoz a Momentum szimpatizánsai kétmillió forint adománnyal járultak hozzá.

A párt a plakátok mellett Budapest forgalmas aluljáróiban (Blaha Lujza tér, Deák Ferenc tér, Széll Kálmán tér, Nyugati pályaudvar, Keleti pályaudvar, Batthyány tér) padlómatricákat is kihelyezett.

A 20-ból 16 matrica hétfőre egyszerűen eltűnt

- mondta az Indexnek Papp Gergő, a párt kommunikációs igazgatója.

Emellett több plakátot is megrongáltak. Ezeket a plakátcég igyekszik mielőbb pótolni, de már most elfogytak az előre, pluszban rendelt plakátok, így a továbbiak pótlása további pénzbe kerül - mondta Papp. A párt küldött egy fotót egy szombaton megrongált plakátról.

remenyterv
Fotó: Momentum

Mivel a kampány csak most indult, és a város különböző pontjain rongálták meg a matricákat, plakátokat, Papp azt mondta: nem zárják ki, hogy szervezett tépkedő akcióról van szó.

A párt jogászai vizsgálják, tesznek-e feljelentést.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?