7 év börtönt kapott a kikötözős szex közben gyilkoló férfi

2017.11.07. 12:04 Módosítva: 2017.11.07. 12:08

A Budapest Környéki Törvényszék hét év börtönre ítélte és nyolc évre eltiltotta a közügyektől azt a férfit, aki 2015-ben megfojtott egy nőt, írja a Blikk

A 38 éves S. László az interneten keresett magának egy nőt, akit kikötözős szexre vitt el csévharaszti házába. Megegyeztek abban is, hogy a férfi 50 ezer forintot fizet a nőnek.

Az aktus közben a férfi egy nadrágszíjjal megfojtotta partnerét. A jómódú fiatalember később azt mondta: elsőre nem vette észre, hogy baj van. Amikor látta, hogy a nő nem lélegzik, megpróbálta újraéleszteni, mellkaskompressziót, befúvásos lélegeztetést alkalmazott, de ezek sem segítettek.

A holttestet ezután autójába rakta. A nő holmijait útközben szórta szét, a holttestet az M0-ás autópályán Vecsésnél az út szélére dobta. A holttestre egy kamionos talált rá. A férfit két nappal a holttest megtalálása után fogták el.

Az áldozat családja később azt mondta a Borsnak: a meggyilkolt nő nem volt prostituált. Érettségizett, fodrásznak ta­nult. Nem voltak anyagi gondjai és párkapcsolata is volt.  

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport