Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vonát is megkeresték Orbán állítólagos svájci bankszámlájával

2017.11.17. 09:19

Nagy tétben merne fogadni Vona Gábor arra, hogy Orbán Viktornak volt svájci bankszámlája, és – az ügyben semmi konkrétumot nem villantó – Gyurcsány Ferenc mellett őt is megkeresték már olyanok, akik kompromittáló iratokat kínáltak neki a miniszterelnökről, de végül „elhalt az ügy”. 

A Jobbik elnöke mindezt a Spinoza Házban (!) tartott beszélgetésen árulta el (melyről a Magyar Nemzet tudósításában lehet olvasni), ahol arról próbálta meggyőzni hallgatóságát arról, hogy még a belvárosi baloldaliaknak is érdemes lehet pártjára szavazni. 

Vona egyébként azt is elárulta, hogy „hetente kétszer” vannak olyan találkozói, melyeken baloldali és liberális hallgatóság előtt beszél. 

Vona a néppártosodás folyamatát saját értékesítői múltjából vett példával illusztrálta: szerinte az értékesítései folyamat első szakasza zajlik, amikor az eladó igyekszik megteremteni a bizalmi viszont a vásárlóival. De közben – nyilván őszinteségét illusztrálandó – azt is elmondta, bizonyos értelemben” ő is úgy érzi, hogy Orbán Viktor tőle is jobbra áll, nagyjából ott, ahol ő állt 2010-ben.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!