Vonát is megkeresték Orbán állítólagos svájci bankszámlájával

2017.11.17. 09:19

Nagy tétben merne fogadni Vona Gábor arra, hogy Orbán Viktornak volt svájci bankszámlája, és – az ügyben semmi konkrétumot nem villantó – Gyurcsány Ferenc mellett őt is megkeresték már olyanok, akik kompromittáló iratokat kínáltak neki a miniszterelnökről, de végül „elhalt az ügy”. 

A Jobbik elnöke mindezt a Spinoza Házban (!) tartott beszélgetésen árulta el (melyről a Magyar Nemzet tudósításában lehet olvasni), ahol arról próbálta meggyőzni hallgatóságát arról, hogy még a belvárosi baloldaliaknak is érdemes lehet pártjára szavazni. 

Vona egyébként azt is elárulta, hogy „hetente kétszer” vannak olyan találkozói, melyeken baloldali és liberális hallgatóság előtt beszél. 

Vona a néppártosodás folyamatát saját értékesítői múltjából vett példával illusztrálta: szerinte az értékesítései folyamat első szakasza zajlik, amikor az eladó igyekszik megteremteni a bizalmi viszont a vásárlóival. De közben – nyilván őszinteségét illusztrálandó – azt is elmondta, bizonyos értelemben” ő is úgy érzi, hogy Orbán Viktor tőle is jobbra áll, nagyjából ott, ahol ő állt 2010-ben.