Bors: német bordélyban lehet VV Fanni

2017.11.27. 09:24

FRISSÍTÉS: A Blikk információi szerint egy embert gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek, nem sokkal később pedig az ügyészség indítványát elfogadva a bíróság előzetes letartóztatásba is helyezte a férfit.

A 24 éves Novozánszki Fanni, vagy ahogy a Való Világ tévésorozatból megismerhették a nézők, VV Fanni november 20-án tűnt el budapesti otthonából. A rendőrség is keresi, édesanyja többször is nyilatkozott a sajtóban, hogy fogalma sincs, mi történt a lányával.

Hétfőn a Bors azt írta, hogy

az egykori reality celeb eltűnésével párhuzamosan megjelent egy hirdetés egy német szexoldalon, ahol a lány szolgáltatásait kínálják.

 "Jessica néven egy német erotikus oldalon tűntek fel VV Fanni képei" - írja a lap. A Bors újságírója kétszer is felhívta a Jessicaként szexuális szolgáltatásokat kínáló nőt, és a lap szerint a nőnek - aki felvette a telefont - kísértetiesen olyan volt a hangszíne, mint VV Fanninak. Nem sikerült a nővel hosszabban beszélniük, mert Jessica mindkét alkalommal lecsapta a kagylót.

Novozánszki Fanni
Novozánszki Fanni
Fotó: Police.hu

A lap beszélt a nő édesanyjával, és Renátó nevű barátjával is, akik szerint Novozánszki Fanni akarata ellenére tartózkodhat a német bordélyban. Édesanyja ezt mondta a Borsnak: "Annyira tehetetlen és ideges vagyok, hogy semmilyen étel nem marad meg bennem. Öt nap alatt öt kilót fogytam. Nagyon remélem, hogy hamar véget ér ez a rémálom, és épségben visszakapom a lányomat. Egyszerűen nem tudtam őt lebeszélni a szexmunkáról, pedig egyáltalán nem ilyen neveltetést kapott. Tisztességes családban nőtt fel. 27 éve együtt vagyunk az édesapjával, és mindig becsülettel, szeretettel neveltük a három gyermekünket. Amint visszakapom Fannit, esküszöm, soha többé nem engedem, hogy prostituált legyen!"

Blikkben a nő anyja azt mesélte el, hogy lánya életében nemrég tűnt fel egy titokzatos nő, aki egy floridai munkát szervezett neki, de ez valamiért befuccsolt (Fanni összeveszett egy férfival odakint és hazajött). Ettől a kapcsolat még megmaradt, sőt: az édesanyja állítja, hogy amikor lakatossal felnyittatta lánya lakását, ez a nő is megjelent ott, és Fanni útlevelét és noteszát kereste.

VV Fanni két kiskutyáját budapesti lakásában hagyta, ami ismerői szerint egyáltalán nem vall rá, és ez is arra utalhat, hogy akarata ellenére távozott otthonról.